Tandregulering pris

Har du et ønske om at få rettet dine tænder, fordi de er skæve, har overbid eller noget helt tredje, er det naturligt, at du har et ønske om at vide, hvad det vil koste dig. Faktum er dog, at det ikke er muligt at give en konkret tandregulering pris, da det varierer meget.

Tandretning pris: Hvad koster det?

Da hvert tandsæt er unikt, er det ikke muligt at give en fast pris på, hvad det koster at få en tandretning udført. I og med, at målet er at skabe et både naturligt og æstetisk flot resultat, hvor der er fokus på at bevare dine individuelle forskelle, laves hver tandbøjle specifikt til dig.

For at kunne give dig en pris på, hvad en tandbøjle pris vil være for dig, er vi nødt til først at lave en grundig undersøgelse af dine tænder. Det skyldes bl.a., at vi først skal vurdere, hvilken type bøjle og tandregulering, der egner sig bedst til netop din situation.

Derfor vil en tandregulering voksne pris afhænge af, hvor kompleks en tandretning, der er tale om. Er der tale om en stor og kompleks behandling, vil det derfor være dyrere.

Prisen starter på ca. 18.000 kr.

Det er - som sagt - ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det vil koste at få rettet tænder med en tandbøjle (som f.eks. Invisalign). Vi kan dog give dig en idé om, hvad det vil koste, da priserne som regel varierer fra 18.000 kr. til 45.000 kr.

Er der mange skævheder, der skal rettes, vil prisen være i den høje ende. Er der derimod tale om en mindre (og derfor også kort) behandling, vil det være en billig tandregulering. For at kunne give et konkret svar, er vi dog nødt til at lave en undersøgelse af dine tænder.

Har du et ønske om at få et prisoverslag på, hvad det vil koste at rette dine tænder, bør du ikke tøve med at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe til os på tlf. 86 82 01 69 eller sende en e-mail til os på reception@smilmedmere.dk.

Tandretningen sker med specialdesignede skinner

Vil du gerne have rettet dine tænder, så foregår det med en række tandbøjler, som også kaldes for skinner. Disse skinner bliver lavet specifikt til dig og dine tænder, og bliver lavet ud fra, hvordan dine tænder ser ud nu, men også, hvad du ønsker i forhold til dit resultat.

Du får ikke blot én skinne, men derimod får du et helt sæt med skinner, som du skal skifte mellem. I de fleste tilfælde skal der skiftes hver anden uge, så de gradvist retter dine tænder, indtil du har fået det resultat, du har ønsket at opnå med det.

Som følge af dette, er der også stor forskel på, hvor lang tid en behandling vil tage. Af denne grund er det også helt naturligt, at der er forskel på, hvad det koster. Et forløb med Invisalign vil typisk tage mellem 6 og 18 måneder, men kan også være længere.

Hvis du har behov for en stor tilretning, vil det tage længere tid. Når et forløb strækker sig over en længere periode, vil det også være dyrere. Netop derfor er det ikke muligt at give et konkret svar på, hvad det koster.

Søndergade 25
8600 Silkeborg
Telefon: +45 86 82 01 69
E-mail: reception@smilmedmere.dk