Tandeftersyn

Tandeftersyn: Bestil tid til tandlægeeftersyn

Til et tandeftersyn laver vi en grundig undersøgelse af dine tænder. Her kigger vi efter caries (huller i tænderne), tandkødsbetændelse, tandsten, syreskader på dine tænder, tænder der potentiel kan revne og meget, meget mere.

Det er vigtigt, du passer dine tandeftersyn – alt efter, om du er rød, gul eller grøn patient, skal du enten til tandlægeeftersyn én eller flere gange om året, og du gør både dig selv og dine tænder en stor tjeneste ved at passe dine tider. Vi kan nemlig spotte mange problemer, før de overhovedet opstår – og det betyder, at du kan undgå unødige behandlinger i fremtiden.

3 grunde til, du altid skal passe dine tandlægeeftersyn:

  1. Få gode råd og vejledning til den bedste tandpleje – har du et begyndende hul eller tiltagende tandsten? Når du får et tandeftersyn, kan vi hjælpe dig med at forebygge huller i tænderne eller fremskredne tandsten ved at rådgive dig til bedre tandhygiejne.
  2. Du opdager ikke altid selv problemet – men det gør vi. Har du betændelse i tandroden, er det fx ikke altid, du opdager det, før det er for sent. Her kan et røntgenbillede til tandeftersyn afgøre, om vi skal sætte ind, før skaden bliver værre.
  3. Du kan være tryg ved, at du har sunde og raske tænder – når du passer din tandeftersyn, slipper du for at bekymre dig om potentielle problemer med dine tænder, fordi du ved, alt er, som det skal være.

Det er forskelligt, hvor ofte det anbefales, at du går til tandlægen og får et tandeftersyn. I dag inddeles du i kategorien rød, gul eller grøn – og det er afgørende for, hvor ofte vi råder dig til at få til tandlægen. Vi laver en ny, individuel vurdering, hver gang, du er til tandlægeeftersyn hos os – og det betyder, at du kan skifte mellem de forskellige farver og dermed hvor ofte, du rådes til at få et tandeftersyn. 

Tand behandling efter et tandeftersyn

Et tandeftersyn behøver ikke nødvendigvis at kræve nogen tand behandling. Nogle gange kan det være nok med en tandrensning, men hvis du skal have lavet et hul, en rodbehandling eller andet, aftaler vi det selvfølgelig med dig.

Alt efter, hvad vi vurderer, der skal laves, kan vi enten udføre tand behandling med det samme eller aftale en ny tid, hvor du kommer ind igen og vi går i gang med behandlingen.

Tandeftersyn pris – hvad koster et tandeftersyn?

Tandeftersyn pris er reguleret af det offentlige. Derfor koster et tandeftersyn det samme, uanset om du skal til tandlæge i Silkeborg, eller et andet sted i Danmark. Der kan dog være forskel på prisen alt efter din alder og hvorvidt du er medlem af Danmark.

Selve tandeftersynet har én pris, men skal du fx have en tandrensning, røntgenbilleder eller have udført anden tand behandling i forbindelse med dit tandeftersyn, er prisen selvfølgelig en anden. Er du i tvivl om nogle af vores priser, er du velkommen til at ringe ind til klinikken i vores åbningstider – så sidder vi klar til at hjælpe dig.

Du kan se alle vores priser inklusive tandeftersyn pris ved at klikke her >>

Søndergade 25
8600 Silkeborg
Telefon: +45 86 82 01 69
E-mail: reception@smilmedmere.dk