Rodspidsoperation

Rodspidsoperation: Priser, proces og årsager

Hvis der er gået betændelse i en tands nerve eller tandknoglen, og en rodbehandling ikke er tilstrækkelig til at komme betændelsen til livs, kan det blive nødvendigt med en rodspidsoperation.

En rodspidsoperation er et kirurgisk indgreb, som er aktuelt, hvis en rodbehandling ikke er lykkedes, og der er opstået infektion og betændelse omkring rodspidsen.

Hvad er en rodspidsoperation, og hvordan foregår indgrebet?

Rodspidsoperation, eller rodspidsamputation, er et kirurgisk indgreb. Indgrebet foregår ved, at vi lægger et lille snit i tandkødet, hvorefter vi går gennem knoglen og skærer selve rodspidsen af.

Når vi har gjort det, renser vi og fylder den yderste del af den rodspids, der er tilbage, så vi kan bygge en ny tand op. Selvom det lyder voldsomt, foregår det hele selvfølgelig under lokalbedøvelse, så din behandling er 100% smertefri.

Når vi udfører en rodspidsbehandling, kræver det stor præcision, og rodspidsbehandling er ikke uden risici. Derfor gennemgår vi hele forløbet med dig, før vi går i gang. På den måde er du velinformeret, så du kan tage dig bedst muligt at dine tænder og samtidig er med på, hvordan og hvad, der foregår.

Rodspidsoperation priser – hvad koster det at få lavet en rodspidsamputation?

Er du på udkig efter rodspidsoperation priser, så du har en idé om, hvor dybt i lommen du skal dykke, for at få lavet en rodspidsbehandling hos os?

Hvert forløb er forskelligt, og derfor vil priser på rodspidsoperation også variere alt efter omfang af betændelse. Du kan altid se vores priser her, hvor du kan få et overblik – men husk, at priserne er vejledende.

Hvis du gerne vil have rodspidsoperation priser på din konkrete behandling, er du altid velkommen til at ringe til os og/eller booke tid til en konsultation, så vi kan se nærmere på netop dit tandsæt.

Søndergade 25
8600 Silkeborg
Telefon: +45 86 82 01 69
E-mail: reception@smilmedmere.dk