Invisalign

Vil man rette skæve tænder, er der flere måder at gøre det på. En af de mest anerkendte måder at gøre det på, er ved at bruge Invisalign. Det er en aftagelig og usynlig bøjle, der er nem at bruge, men som på effektiv vis skaber det resultat, du ønsker at opnå.

Leder du efter en bøjletandlæge i Silkeborg, og vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde, hvis du ønsker at få rettet dine tænder med en Invisalign bøjle, skal du ikke tøve med at kontakte os. Ønsker du at kontakte os, kan det ske, ved at ringe til os på tlf. 86 82 01 69 eller sende en e-mail på reception@smilmedmere.dk.

Hvad er Invisalign?

Som angivet herover, er der flere måder at foretage en tandretning på. I mange tilfælde er det Invisalign, der bliver brugt, da det er en nem, men også effektiv løsning. Det er også et anerkendt system til tandregulering, der er kendt og bliver brugt i hele verden.

Faktisk er der hele fem millioner mennesker verden over, der gennem årene har fået lavet et nyt smil med Invisalign. Grunden til, at det netop er dette system, der er blevet så populært er, at det benytter sig af usynlige bøjler, der er både effektive, men også diskrete.

Det vil sige, at du med en gennemsigtig bøjle kan få netop det smil, du har en drøm om. Det kan endda lade sig gøre, uden at det er noget, der påvirker din hverdag det store. Der vil som regel kun være en smule gener forbundet med brugen af bøjlen i de første par uger.

Systemet fungerer med specialdesignede skinner

Invisalign er et system, der er bygget op omkring gennemsigtige plastskinner, der fungerer som tandbøjler. Når du får udført en tandretning med Invisalign, bliver der udviklet en række skinner, der er lavet specifikt til dig og til det resultat, du ønsker at opnå.

Det betyder, at det ikke er den samme skinne, der skal bruges gennem hele forløbet. Derimod skal du udskifte den cirka hver anden uge, da du her skal overgå til et andet skinnesæt. Det er netop skiftet mellem skinnerne, der gør, at du gradvist får rettet dine tænder.

Det er ikke muligt at give et konkret svar på, hvor lang tid en behandling med Invisalign tager. Det skyldes, at det er helt individuelt, alt afhængigt af dit tandsæt og tandstilling. Derfor vil du også opleve, at det er noget, der kan variere meget fra person til person.

Normalt tager et tandretningsforløb med Invisalign mellem seks og 18 måneder. Er der tale om større korrektioner, vil behandlingstiden ofte være længere. Er det mindre korrektioner, der skal udføres med en usynlig tandretning, er blot seks måneders behandlingstid ikke utænkelig.

En anden fordel ved disse skinner er, at de er aftagelige. Det betyder, at man ikke behøver at have dem siddende på tænderne hele tiden. Det anbefales dog, at man bærer dem 20-22 timer i døgnet, hvis man vil have det bedste og hurtigste resultat.

Hvem kan få lavet en tandretning med Invisalign?

Der bør ikke være nogen tvivl om, at de fleste kan bruge Invisalign, hvis de vil have rettet tænder. Det anerkendte system bruges nemlig til både større og mindre reguleringer. Derfor er der også en god chance for, at systemet kan give dig de resultater, du ønsker at opnå.

Selvom man kan bruge Invisalign i mange sammenhænge, bliver det som regel brugt i forbindelse med kosmetisk tandregulering. Her kan det selvfølgelig bruges, uanset om man ønsker en større eller mindre regulering, om end det er lettere med sidstnævnte.

Det betyder naturligvis ikke, at det kun kan bruges i tilfælde af, at det er af kosmetiske årsager, at man ønsker at få rettet sine tænder. Det er også muligt at bruge systemet til regulering af tandstilling på grund af fysiske problemer, hvilket kan være et skævt bid.

Hvert år er der mange mennesker i hele verden, der får det smil de drømmer om med hjælp fra Invisalign. Ønsker du også dette, skal du ikke tøve med at henvende dig til os. Vi står altid klar til at hjælpe dig med at realisere dit ønske om dette.

Se priser på invisalign her

Ikke alle kan få Invisalign

Det er vigtigt at nævne, at det ikke er alle, der kan få Invisalign. Derfor er der behov for at udføre en undersøgelse af dit tandsæt, inden vi kan svare på, hvorvidt det er den rette behandling for dig. Der findes nemlig også en række andre måder at regulere og rette tænder på.

I tilfælde af, at du har større bidfunktionelle afvigelser, vil der som regel være behov for, at du gennemgår en større udredning. Det samme gør sig gældende, hvis du har problemer med kæbeled og tyggemuskulatur.

I disse tilfælde kan det ikke udelukkes, at der vil være behov for kirurgiske indgreb, hvis du ønsker at rette op på dine problemer. For at kunne svare på dette, skal du – som sagt – først igennem en udredning.

Søndergade 25
8600 Silkeborg
Telefon: +45 86 82 01 69
E-mail: reception@smilmedmere.dk