Smertefri tandbehanling

Smertefri tandbehandling: Det skal være trygt at gå til tandlægen

Stiger pulsen, får du svedige håndflader og hjertebanken, når du tænker på at skulle til tandlægen? Så er du langt fra den eneste. Rigtig mange er bange for at gå til tandlægen – og det er fuldt forståeligt. Du lægger dine tænder i andres hænder, og du frygter garanteret for, at det gør ondt.

Hos TandlægeCentret  i Silkeborg gør vi meget ud af, at det skal være trygt at gå til tandlægen – og derfor tilbyder vi smertefri tandbehandling, samtidig med at vi holder dig velinformeret hele vejen igennem processen.

Det betyder, at du kan tage det helt roligt, når du sætter dig i tandlægestolen hos os. Vi er med dig hele vejen, så du kan føle dig afslappet, tryg og i gode hænder – helt smertefrit.

Vi er med dig hele vejen – og vi sørger for, at du er godt informeret

Hos TandlægeCentret, din smertefri tandlæge, følger vi dig igennem hele behandlingen. Vi sørger for, at du er godt informeret, så du ved alt, hvad vi foretager os.

På den måde skal du ikke gætte dig frem til, hvad vi gør hvornår. I stedet sørger vi for at følge dig igennem hele processen, så du er forberedt hele vejen igennem din behandling – uanset hvor omfattende den er.

Er du tandlægeskræk eller bange for, at det kommer til at gøre ondt? Som smertefri tandlæge i Silkeborg vil vi meget gerne tage en snak med dig, før vi starter processen. På den måde kan vi tale om, hvad du har brug for, så vi kan tage de rigtige hensyn til dig, så du får den bedste behandling og oplevelse.

Fordi det skal være trygt at gå til tandlægen.

Rolige og trygge omgivelser, der tager hensyn til dine behov

Vi går gerne den ekstra mil for, at du er tryg og afslappet, når vi kører tandlægestolen tilbage og går i gang med din behandling.

Udover smertefri behandling og god tid til dig, tilbyder vi også at skabe nogle omgivelser, der gør dig tryg og afslappet. Vi kan sætte beroligende, afslappende musik på under din behandling, og du er også mere end velkommen til at tage din egen yndlings-musik med, som du kan lytte til under behandlingen.

Har du spørgsmål, eller vil du gerne have en snak om et potentielt forløb, du er lidt utryg ved, er du altid velkommen til at ringe til os – vi har altid tid til en snak med dig.

Du kan kontakte os lige her >>

Kan jeg få piller for tandlægeskræk?

Lider du af tandlægeskræk, kan det være svært at overbevise dig selv om at tage en tur til tandlægen. Har du svært ved dette, kan du overveje at tage nogle særlige tandlægeskræk piller, som kan berolige dig under dit besøg hos tandlægen.

Det er ikke piller, der kan købes i håndkøb, men kræver derimod en recept hos egen læge. Derfor skal du tale med din egen læge, inden du kan få en sådan recept. Vær dog opmærksom på, at det ikke er altid, at din læge vil tillade, at du får en recept udskrevet på disse piller.

Hvis du har brug for beroligende piller til dit tandlægebesøg, skal du vide, at det betyder, at du ikke må køre bil bagefter. Hvad enten du vælger at tage piller eller ej, så står vi som tandlæge tandlægeskræk altid klar til at hjælpe dig med at gøre oplevelsen bedst mulig.

Søndergade 25
8600 Silkeborg
Telefon: +45 86 82 01 69
E-mail: reception@smilmedmere.dk