Tandlæge Them

Er du på udkig efter en god tandlæge i Them? Hvis ja, så er du landet det helt rette sted. Her hos TandlægeCentret er vi nemlig klar til at hjælpe dig, uanset hvad dit behov måtte være. Da vi ikke er en tandlæge Them, kræver det dog, at du vil køre en tur ind til Silkeborg.

Vælger du at tage turen på ca. 14 kilometer ind til os, lover vi til gengæld, at du får den bedst mulige oplevelse. Her hos os lægger vi nemlig stor vægt på, at du føler dig tryg og afslappet, hvis du har valgt, at vi skal have æren af at være din nye Them tandlæge.

Kun tandlæger med godkendelse fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Vælger du en af os som din nye tandlæge, kan du vide dig sikker på, at den tandlæge, der tager sig af dig, ikke kun er uddannet, men også er blevet godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Af denne grund er du sikker på, at dit arbejde bliver udført både korrekt og præcist.

Fælles for alle tandlæger her hos os er, at de går på arbejde, for at hjælpe dig med at få den bedste oplevelse, når du bliver behandlet hos os. Hvad den du har brug for hjælp til, er du sikret, at det vil ske i et roligt tempo og afslappet miljø, da vi lægger stor vægt på, at ud føler dig til rette.

Vi har mange års erfaring med vores arbejde

Vi har mange års erfaring med vores arbejde, og har gennem årene beskæftiget os med de fleste former for tandbehandling. Vi sørger også for, at vi hele tiden er under udvikling, og at alle ansatte jævnligt bliver efteruddannet, så vi er godt klædt på til at hjælpe dig med at styrke dine tænder.

Det er altid et mål for os, at vi kan tilbyde, at du får den helt rette behandling. Hvad er det rette for dig, finder vi frem til via aktiv dialog. Dertil er du sikker på, at vi altid gør, hvad vi kan for, at du får en rar og afslappet oplevelse, uanset hvad vi kan gøre, for at hjælpe dig.

Vores priser er konkurrencedygtige

Hvis du vælger os som din nye tandlægeklinik, er du sikker på at få din behandling til en god pris. Fælles for alle vores behandlinger er, at vi kan tilbyde dem til en konkurrencedygtig pris. Derfor du sikker på, at vi har priser, der kan måle sig med andre i området.

Dertil tilbyder vi også en lang række behandlinger, og vi hjælper dig altid med at finde den behandling, der giver bedst mening i din situation. Det omfatter bl.a. følgende:

Søndergade 25
8600 Silkeborg
Telefon: +45 86 82 01 69
E-mail: reception@smilmedmere.dk