Tandlæge Låsby

Leder du efter en ny tandlæge i Låsby? I så fald står vi her hos TandlægeCentret klar til at hjælpe dig. Da vi holder til i Silkeborg, kræver det dog, at du er villig til at køre de 17 kilometer, der er mellem Låsby og os. Gør du det, lover vi til gengæld, at du får en god oplevelse.

Hos TandlægeCentret vægter vi det nemlig højt, at du føler dig tryg og komfortabel, når du har valgt os som tandlæge Låsby. Vi ved, at det ikke er alle, der er vilde med tanken om at skulle til tandlæge, men det er trods alt nødvendigt, hvis du have stærke tænder og en god mundhygiejne.

Alle vores tandlæger er godkendte af Styrelsen for Patientsikkerhed

Hvis du vælger os som din tandlæge, er du sikker på, at du vil blive behandlet af en tandlæge, der ikke blot er uddannet, men som også kan bryste sig af at være godkendt af Styrelsen for Patientsikkerhed. Du er derfor sikret, at arbejdet vil blive udført både korrekt og præcist.

Fælles for alle vores tandlæger er også, at de vil hjælpe dig med at få den bedst mulige oplevelse, når du kommer på besøg hos os. Det hele vil ske i et roligt tempo og afslappet miljø, hvor vi har et stort fokus på, at du føler dig godt til rette før, under og efter din behandling.

Tandlægeklinik med mange års erfaring

Både klinikken og vores ansatte har mange års erfaring med alle former for tandbehandling. Hertil er vi hele tiden under udvikling, og sørger for, at vores ansatte får jævnlig efteruddannelse, så vi altid er bedst muligt rustet til at tilbyde dig stærke og smukke tænder.

Vi har et klart mål om altid at kunne tilbyde vores klienter, at de får den rette behandling, som vi finder frem til via aktiv dialog mellem tandlæge og klient. Hertil gør vi, hvad vi kan for, at du får en rar og afslappet oplevelse, der foregår i vores kompetente og professionelle omgivelser.

Vi tilbyder konkurrencedygtige priser på alle behandlinger

Vi vil vove at påstå, at der er flere gode grunde til at vælge os som din nye tandlæge. En af dem er, at vi kan bryste os af at have gode og konkurrencedygtige priser på alle vores behandlinger. Du kan derfor vide dig sikker på, at vores priser kan måle sig med andre i området.

Her hos os kan vi tilbyde et væld af behandlinger, og vi lægger altid ud med at rådgive dig om, hvad der giver mest mening for netop dig og din situation. Vores anbefalinger vil til hver en tid være uvildige, og vil kun blive givet ud fra det formål, at dine tænder skal være sunde og raske.

Søndergade 25
8600 Silkeborg
Telefon: +45 86 82 01 69
E-mail: reception@smilmedmere.dk