Invisalign Pris

Hvis du går med tanker om at få Invisalign, er du sandsynligvis meget interesseret i at finde ud af, hvad det koster. Desværre er det ikke helt så ligetil at give et svar på dette. Det skyldes, at der er mange variabler, der spiller ind i forhold til den endelige pris.

Hvis du vil vide mere om, hvad en Invisalign pris lyder på, er du nødt til at gennemgå en forundersøgelse. Har du mod på dette, skal du ikke tøve med at kontakte os. Det kan du gøre ved at ringe på tlf. 86 82 01 69 eller sende en e-mail til os på reception@smilmedmere.dk.

Hvad koster Invisalign?

Som angivet herover, er det ikke muligt at give et konkret svar på, hvad Invisalign koster. Det skyldes, at prisen for din behandling er individuel og afhænger af omfanget af din tandregulering. Er der behov for store korrektioner, vil prisen for behandlingen derfor være højere.

Når du har været til din første konsultation her hos TandlægeCentret, modtager du et prisoverslag. Ligeledes vil du også blive præsenteret for en tandreguleringsplan. Dermed ved du, hvordan din behandling kommer til at forløbe, og hvor lang tid, den strækker sig over.

Prisen for en sådan behandling svinger meget, men som udgangspunkt lyder den på mellem 15.000 og 40.000 kr. Du kan derfor være heldig at finde en Invisalign pris billigt, men det forudsætter, at det kun er mindre korrektioner, der skal udføres.

Prisen dækker over flere usynlige bøjler

Invisalign er et tandreguleringssystem. Det betyder, at det ikke blot er én bøjle, du får. Derimod får du en hel række usynlige bøjler, som du skal skifte mellem. Bøjlerne får du i form af gennemsigtige plastskinner, som har samme effekt, som en bøjle vil have.

En stor del af årsagen til, at prisen er, som den er, er at disse skinner bliver designet specifikt til dig. Cirka hver anden uge skal du skifte til et nyt skinnesæt, så du gradvist retter på dine tænder. Dette bliver du ved med, indtil din behandlingsplan er blevet gennemført.

Det er ikke nemt at give et konkret svar på, hvor lang tid en sådan behandling tager, da det er meget individuelt. Derfor afhænger det af dit tandsæt og din tandstilling, men det er meget normalt, at et forløb har en varighed på mellem 6 og 18 måneder.

En af fordelen ved Invisalign er, at skinnerne er aftagelige. Selvom de er det, anbefales det, at du bruger dem i 20-22 timer i døgnet. Dermed er du sikker på, at du får det ønskede resultat hurtigt. Dog skal du tage dem af, når du spiser samt børster og renser tænder.

Er Invisalign pengene værd?

Går du med tanker om at få Invisalign? I så fald er det helt normalt, at du gerne vil sikre dig, at det er pengene værd. Faktum er dog, at der ikke kan gives et konkret svar på dette, da det er op til dig selv at finde ud af, om det er pengene værd at betale en Invisalign bøjle pris.

Mere end fem millioner mennesker i hele verden har fået stor glæde af et forløb med Invisalign, der de stod tilbage med det smil, de altid har ønsket sig. Mener du, at det er værd at betale for dette, så vil det også være værd at betale for et forløb med Invisalign.

Søndergade 25
8600 Silkeborg
Telefon: +45 86 82 01 69
E-mail: reception@smilmedmere.dk